...

Såååå igår böt jag hostel. Mådde skit men kunde inte checka in förrän klockan 2.. Så hela dagen låg jag ute och läste en bok. Sen gick jag och checkade in och bara låg i rummet och dog lite.. Sen kom mina rumskompisar. Tre killar från uk och en tjej från Portugal. De började dricka och det slutade med att jag också gjorde det... Och det var menat att jag skulle ha en lugn hemmakväll och bli av med min feber. Var ute till sent på kvällen och idag mår jag väll som jag förtjänar gånger 3... Mwaa tror jag hostar upp mina lungor snart. Idag måste jag verkligen ta det lugnt annars kommer jag bara bli ännu sjukare! Så inge party or anything. Kommer nog inte ens gå till stranden för mamma sa att jag inte borde vara i solen med feber... Kommer antagligen sova bort dagen och hoppas på bättre tider! Haha det var iaf en awesome night så ångrar inte att jag gick ut ( förutom litelite nu i efterhand)


En vanlig tisdag

Igår var riktigt rolig, ingen sen kväll dock eftersom Sam skulle köra idag... Men skönt, kom hem runt halv ett. Idag mår jag piss och det är inte pga alkoholen! Har blivit sjuk.... Igen... Antingen så har Rachel smittat mig eller så är det aircon som gjort det:( inte kul. Ligger helt sänkt i sängen med feber, hosta och ont i halsen. Fml, önskar så att jag bara var hemma och kunde ligga i ett rum utan massa människor runtom.. Åh verkligen värsta att vara sjuk på hostel... Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon så jag kan gå till stranden eller bara göra något, idag blev jag till och med utmattad av att gå till affären som är typ 200 m bort. Haha
Imorgon byter jag hostel också! Stannar tre dagar där sen vidare till coffs harbour, tre nätter där och sen port macquerie två nätter där sen är jag hemma i Sydney igen :D


Bläää

Jag älskar verkligen att resa runt och träffa nya människor, det enda jag inte gillar är att man alltid måste säga hejdå till dom.... Även om man inte känt dom så länge så känns det som att man varit vänner i år. Idag åkte iaf Rachel vidare till coffs, förhoppningsvis möts vi upp igen där om hon blir kvar annars ses vi i Sydney. Och imorgon åker Sam.... Trodde jag skulle få några dagar mer med henne men icke :(

Idag gick jag med Rachel till bussen och sa hejdå sen gick jag hem och fixade lite med bookings. Har ändrat datum när jag kommer hem så är tillbaka den 7 december istället för den 11. Varför? Jag har ledsnat att bo på hostels, det tar verkligen på krafterna och känner hur jag behöver en brake och bara vara på samma ställe.
I alla fall sen kom Sam och Kaia och våldgästade mig! Haha dom lurade ut mig till en bar så tog vi några glas och sen vidare hem, duscha och nu ska jag snart fixa mig sen kommer dom hit till mitt hostel och dricker lite sen vidare ut! Kulkul. Måste ju säga hejdå till Sam i stil ;)

Börjar känna mig sjuk igen... Tror Rachel smittat mig. Känner mig helt blockad i näsan och huvudet. Men denna gång tänker jag inte låta det hindra mig från att göra saker. Är ju ändå hemma snart!! Då kan jag vila ut och tagga om :) oj nu kommer dom snart så måste sminka mig.. Puss hej


Monday

Hej! Idag mötte jag upp Rachel och gick till stranden. Låg där någon timma och degade. Nu ikväll ska vi ha film mys igen. Alla vi tre känner oss helt slut, en tung helg var det helt enkelt! Så skönt att bara ta det lugnt. Jag är ju inte direkt här i Australien för att slösa alla mina pengar på alkohol.... Höhö.

Dom är nog här vilken minut som helst så ska sätta på mig något mysigt och sen gå ner. Byyyyye


.


20!

Så min första dag som 20 åring! Lämnat tonårslivet bakom mig. Känner jag mig mer vuxen? Gud nej... Men däremot känner jag hur jag ändrats genom denna resa. Hoppas verkligen inte jag går tillbaka till Svenne jag när jag kommer hem igen. Återstår att se.

Men känns så sjuuuukt att jag är 20 år! Känns som det var igår jag fyllde 18 liksom... Tiden går för fort.

Juste glömde berätta om en sak från igår! Rachel hade inte bokat sitt hostel för lördagen osv. Så när jag kom ville hon stanna längre men allt var fullbokat på lördagen och vi ringde 4 olika hostels.. Såå vi bestämde oss för att vara lite olagliga, haha. Vi delade säng för en natt. Busigt! Men ja jag tänkte ju inte direkt låta henne sova ute! Vi båda var nog lite oroliga för att bli påkomma för varje gång någon kom in i rummet ryckte vi till och panikade några sekunder! Haha men allt gick jätte bra!

Idag så lyckades jag ta mig ur sängen och hjälpte Rachel med sin packning för hon var tvungen att byta hostel. Sen gick vi till stranden en timma. Det blåste väldigt mycket idag och man är ju alltid så överkänslig dagen efter så gav upp efter ett tag och gick tillbaka till hostelet. "råkade" sova 3 timmar när jag kom tillbaka. Oupsii, så nu ligger jag vaken och kan inte somna. Har fått halsbränna också så det hjälper inte. Jag ska aldrig mer dricka alkohol.. Hosthost.
Rachel och Craig kom till mitt hostel och vi kollade på några filmer. Så skönt att bara mysa och ta det lugnt.

Imorgon ska vi ta en 45 min hike till en annan strand som tydligen ska vara fin, sen på kvällen får vi se vad vi hittar på. Kommer nog inte bli party. Måste vila upp mig några dagar nu tror jag. Aja nu ska jag försöka sova igen! Puss


Byron Bay

Hej!! Var ett tag sen jag sist skrev och det har hänt en hel del, well inte direkt men är i Byron nu i alla fall! Gillade Brisbane a lot men skulle inte vilja stanna där längre än vad jag gjorde. Perfekt stad om du vill jobba etc, men blir lite tråkig efter ett tag som turist!

Så i torsdags åkte jag tidigt på morgonen till surfers paradise. Och boy vad glad jag är att jag bara stannade en natt! Det är schoolies överallt men i surfers är det värst och alla ser ut att vara typ 15 år... Aja tog det bara lugnt där sen dagen efter åkte jag till Byron.

När jag kom in i mitt rum på hostelet så ser jag Rachels saker!! Jag visste inte ens att hon var kvar här och nu har vi delat rum några dagar. Sjukt kul! Vi gick iaf till stranden och mötte upp Sam!
På kvällen delade vi på rödvin sen mötte vi upp några andra och firade Sams födelsedag och delar av min.

Och igår var min födelsedag!! Woop
Jag, Rachel och Craig gick till stranden och hängde där hela dagen, åt thai och bara relaxade.
På kvällen drack vi vin, vi hittade något vin som man köpte 3 för 10 dollar, as bra!!! Haha
Efter gick vi ut till woodys och drack och dansade. Behövde inte t för något igår, hur awesome som helst! Free drinks, wooo. Hade bästa födelsedagen ever! Helt amazing!! Kom inte hem förrän klockan 5, oups! Är väldigt död idag så ska försöka dricka vatten och sen ta mig till stranden om jag klarar av det. Ikväll blir det i alla fall en lugn inne kväll med filmmys. Cant wait!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3592001/images/2012/pic_50b179229606ee2e1bf3e839.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3592001/images/2012/pic_50b179229606ee2e1bf3e839.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3592001/images/2012/pic_50b17a109606ee2df958ff1d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3592001/images/2012/pic_50b17a11e087c32ec0d11a60.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3592001/images/2012/pic_50b17a1eddf2b31b8b001deb.jpg" class="image">


Brisbane

Idag skulle jag gå runt i stan lite och sen möta upp Jess och killarna vid lagunen... Meeeeeeeen när jag gick i staden så kom jag plötsligt till ett köpcenter och tänkte jag skulle gå in och kika lite bara... Slutade med att jag kom därifrån med tre olika påsar... Inte braaa! Eller ja jag gjorde faktiskt riktiga fynd!
En t-shirt för 4.50 $
En klänning för 4.50 $(!!!!!)
En annan klänning för 15 $
En romper för 20 $
Oooooch en ur mysig Tjocktröja för bara 10 $! Original priset var 45!
Så jag gjorde riktiga kap faktiskt. Frågan är hur jag ska få plats med dessa saker i min redan överfyllda ryggsäck... Ouuups!

Aja när jag sedan skulle ta mig därifrån kom jag ut på något konstigt ställe och det tog mig typ 1 h att hitta till rätt gata och då var klockan redan tre så skippade lagunen idag. Får bli imorgon istället! Har druckit riktigt dåligt idag så har världens huvudvärk.. Kommer nog ta en liten nap och sen äta middag. Samma som igår, taaaaacos! Wiho. Älskar leftovers! Kommer ha det imorgon med och Kaaanske på onsdag om det finns kvar något. :D as bra för köttfärsen kostar bara 3 dollar och du har mat för 3-4 dagar! Billigt och bra!


Hostels

Saken med att bo på hostels är att man får höra och se så många sjuka saker som man egentligen kanske inte vill... Som idag, jag bor i ett rum ned 5 sängar och alla är killar. Men i alla fall så ligger jag i min säng och hör hur någon frustar. Vad tror ni en kille sitter och gör? Jo runkar av sig själv... Men lampan tänd... OCH tre andra i rummet... Hahaha jag dog av garv så var tvungen att gå ut ur rummet. Vem gör sånt, det värsta är nog nästan att killen inte ens är full... Så kan livet på hostels se ut. Hahaha OMG!


Bilder

Hej igen! Har kommit till Brisbane nu och regnet bara oser ner.... sitter vid en dator och laddar upp en maaaaassa bilder pa facebook. Anledning till att det inte ar sa manga bilder har ar for att jag oftast skriver med min mobil och dar har jag inte alltid bilder. Men ja ni som har mig pa Facebook in och kolla och ni andra... to bad for you ;) haha Dyker upp lite sma bilder da och da. Okej sa idag sa vet jag inte riktigt vad som hander. Med det har vadret kanner jag inte for att gora nagot alls. Men kanske hittar pa naget med Rachel, Jess, Pete och Jack ikvall. Beror pa vad alla kanner for. Just nu kanner jag mig mest sliten och for att kolla pa film hela dagen. Haha men jag ar ju i australien sa kanns lite val trakigt att gora har. Aja far se. BYYYEEEEE

Australia zoo

Hejsan! Sitter just nu och väntar på greyhound bussen! Hoppas verkligen inte den är sen!! Men åker till Brisbane idag i alla fall och blir där i fyrs dagar som sagt. Är typ storm där så vet inte riktigt vad jag ska göra men det ska bli finare i veckan så hoppas på det!!

I alla fall så var jag på australia zoo igår! Super kul och jag gillade det där zoot. Inte så stort som jag trodde det skulle vara men fick klappa kängurus och koalor. Sen att det är steve irwins zoo gör det lite mer speciellt. Var i alla fall värt dom där 59 dollarna. Fick se en fågel/krokodil show. Tror jag lyckades ta några hyfsade bilder! Kommer upp på Facebook nästa gång jag har tillgång till dator. Sen fick vi över se en tigershow. Riktigt coolt att se hur djurskötarna kan interact med de stora kattdjuren! Tror jag fick några bra bilder från det också.

Aja nu ska jag sätta på musik och hoppar på att denna bussresa går superfort! Tar bara 3 timmar så borde inte vara några problem :)


Sunny day

Idag vaknade jag och mådde bättre, känner mig fortfarande krasslig men inte så att jag vill ligga i sängen all day. Så tog mitt pickpack och gick till stranden nån timma sen tillbaka för att laga lunch. Har ätit samma sak i 3 dagar nu haha men det är så gott så det gör inte så mycket faktiskt! Ska ha det till middag imorgon med.

Martin som jag träffade på whitsundays kom hit idag också så imorgon ska vi åka till Australian zoo! Excited!!!!!! Sen blir det fest med saaam och shaun! Wiho. Men ska försöka vara lite duktig faktiskt för åker på söndag morgon till Brisbane och vill inte sitta på den där nedrans bussen bakis.. Men om jag känner mig rätt så kommer det antagligen inte bli så!;)

Har bokat hela min resa idag föresten. Hoppas verkligen att jag blir nöjd med antal dagar jag stannar på varje place. Men det tror jag, och om jag känner att jag behöver mer av ett ställe kan jag alltid åka tillbaka efter jag gjort Canberra, Melbourne etc.. Men anledningen till att jag Bokade allt är för att det kommit så många backpackers nu att de flesta hostels börjar bli upp bokade... Så kan inte leva som jag gjort hitintills och ta en dag i taget. Känns rätt skönt iaf att veta vart man ska bo etc..

Såhär ser resten av min resa längst East coast ut:
Brisbane - bor på Chill i 4 nätter
Surfers paradise - stannar 1 natt
Byron bay - bor på YHA i 6 nätter sen byter jag till nomads och stannar där i 5 nätter
Coffs harbour - bor på hoey moey i 4 nätter
Port macquarie - bor på ozzie pozzie backpackers i 3 nätter
Och sen är jag tillbaka i Sydney which means no more traveling for a month! Ska dock bli skönt att vara på samma ställe och framförallt med familj och inte behöva betala för att tvätta och ha ett fräscht kök etc! Mmmm nice! Cant wait!
Men kommer nog sakna att träffa nya människor på det sättet man gör här. Man blir liksom "tvingad" att på med främmande människor och på så sätt, vare sig man vill det eller ej, så lär man känna personer på ett eller annat sätt.
Oj nu är det verkligen dags för mig att sova! Känner hur nattpillet börjar göra mig sömnig och ska upp om 6 h så natti natti

Borde lära mig att ta av mig min ring hela tiden... Haha


Men då

Bläääää idag är ingen bra dag...
Vaknade och hade ont i örat, hoppas veeeeerkligen inte på öroninflamation... Vill inte lägga en massa pengar på att få se en läkare och på medicin.. Förhoppningsvis gör det ont pga förkylningen så tänker avvakta lite. Har köpt förkylnings piller som Carro rekommenderade så förhoppningsvis funkar dom!!

Seeeeen var jag även tvungen att säga hejdå till Stine idag:( such a sad day! Båda grät, känns så sjukt för vi har bara känt varandra i 5 veckor men det känns som om vi känt varandra hela våra liv. Hon blev som en syster till mig, den där lilla systern som jag aldrig haft. Hon är en tjej som jag vet till 100% att jag kommer hålla kontakt med lååååång tid framöver. Kommer kännas konstigt att inte ha henne vid min sida när jag reser...

Har i alla fall tvättat idag så det är det enda bra med den här dagen! Reeeena kläder! :D
Gick ner till stranden nån timma men det blåste så mycket och jag ville inte riskera att bli sjukare eller sabba mitt öra ännu mer.
Blev ett depp inlägg men allt kan inte vara amazing här på andra sidan jorden..
Idag är första gången jag fått riktig hemlängtan...
Saknar min familj och mina vänner. Saknar att kunna prata med dom i Sverige utan att behöva tänka på tidsskillnaden.
Saknar att bo på ett ställe och inte leva ur en väska.
Saknar riktig mat och gott vatten. Saknar att jobba och ha en vardag med rutiner.
Depp dag, depp Marika.
Imorgon kommer vara en bättre dag!
Puss


Noosa day 3

Hej!
Igår efter frukosten kände jag hur jag mådde piss så hela dagen låg jag i sängen och kollade på film och sov... Super tråkigt men behövligt för idag mår jag så himla mycket bättre. Känner fortfarande av förkylningen men inte på samma sätt.

Var tvungen att säga hej då till Rachel och Jess igår också. Så himla tråkigt när man träffar människor som man verkligen har kul med så måste man splita. Men är så glad att jag träffade dom och jag är säker på att vi ses snart igen!

Idag var det dags att byta hotell för där vi bodde var det fullbokat :( så nu bor jag på dolphines beach house vilket verkar vara ett schysst ställe. Det är lite typ som apartments. Det finns två rum, i varje rum två bunkbeds och sen delar dessa två rum kök och toa/dusch och tv rum. Heeeeelt okej alltså! Dock ett väldigt lugnt hostel men det kan vara skönt och om jag vill parta så är det bara att ta mig en 30-40 min walk. Inga problem alltså!

Vi åkte till ett köpcentrum idag för Stine ville köpa en ny bikinitop sen inte så mycket mer. Lagade riktig mat själv för första gången sen jag kom hit typ. Annars brukar det vara burkmat som man bara mojsar ihop men iiidag gjorde jag brownrice med kyckling och sötsursås och lite grönsaker på det. Muums! Det bästa är att jag har massor av leftovers så kommer ha mat i några dagar nu! Awesome!!

Imorgon tänkte jag och Coco gå ner till stranden som ligger nästan bredvid mitt hostel! As nice! Sen blir det nog inte att göra så mycket mera. Eller ja jag får se vad som händer :) på fredag är det party med partydjuret Sam! Haha hon älskar det lika mycket som mig om inte ens mer.... Farligt!

Aja nu dör min iPad snart så hörs senare! Pusspuss


Noosa

Första dagen i Noosa! Har två nätter på det hostelet jag bor på nu och sen byter jag hostel för det mesta är fullbokat här. Fick lite panik igår när jag insåg det för är inte redo att lämna noosa efter två dagar! Stannar minst tills på söndag. Kanske en dag till för jag vill åka till Australien zoo och det vill även Martin men han kommer inte förrän söndag. Vi får se hur det blir!

Igår lagade vi tacos, fast inte som vi svenska gör men gott var det ändå!
Sen gick vi till klubben dom har på hostelet och dansade lite. Var så sjukt trött så när det stängde totaldäckade jag i min säng.. Känner fortfarande hur en förkylning börjar krypa på men jag hoppas den bara tar och försvinner för här är den inte välkommen!

Idag kommer vi antagligen gå till stranden, kanske hyra en surfingbräda och spela lite volleyboll! Det var riktigt länge sedan jag bara hängde på stranden, känner hur min färg börjar försvinna. Fast jag har ju 7 månader kvar satt;) och jag vet att när mamsen, Tom, Emelie och Jonte kommer så kommer de bli mycket strandliggande!
That's all for now! Over and out


Fraser Island

Halloj! 
Sitter just nu pa ett internet cafe och vantar pa att bussen ska komma. Skulle ha akt 9.40 men bussen ar minst 2 h sen........ haha och jag ar saa trott. Tror jag borjar bli sjuk :( Inte bra! Idag aker jag till Noosa i alla fall. Och jag skrev tidigare om bush camp men har avbokat det for ingen av oss kanner for att sova i talt igen, i alla fall inte an pa ett tag. 
 
I fredags gick vi upp tidigit och motte upp alla och sen satte vi oss i bilarna och borjade resan till Fraser Island. Det var fyra olika grupper. Jag var i grupp 1 och fick aka i bilen som guiden korde. Kuul att hora historier och vad saker och ting var sa jag klagade inte. Det var ratt haftigt att uppleva korning i skog och pa sand. Well allt var pa sand men olika terranger. As coolt! atke till en lake och simmade lite och till ett typ utsikts plats. Forsta natten pa campingstallet var hyffsat lugnt. Dom flesta gick och la sig tidigare. And the next day akte vi ivag till en champange pool. Vattnet fran havet slar mot stenarna och det skapar bubbler typ. Sen till en river och dar kunde man dricka det vattnet! Man gick upp typ 300 m och hoppade i och flot ner langst floden. Relaxing och harligt. Andra kvallen var inte riktigt lika lugn! Haha hade sa sjukt roligt med Sam och Ellie. Good times, good memories. har traffat sa himla manga nya skona manniskor denna helg. Helt underbara! Forhoppningsvis mots vi upp igen! 
 
Sjalva Fraser resan var lite blandade kanslor. Maten var i bra kvalite etc men for lite for de personer som vi var. Och andra dagen ville en aka hem och det drog ner nastan alla och alla hamnade i en svacka med daligt humor men under dagen forsvann det och de flesta verkade vara pa battre humor i alla fall! Utan de nya manniskorna jag traffade sa skulle resan inte varit sa rolig. Fast vi hade inte sa bra vader heller sa antar att om det hade varit sol hela tiden sa hade flera varit pa battre humor. Vet inte riktigt om jag ska rekommendera att gora det eller inte. Beror pa vad for slagt person du ar. Klarar du att sova i talt och att vara blot nagra dagar sa go for it. Om inte, dont do it. Men ar riktigt glad att jag gjorde det. Anven om det var otroligt mycket pengar. 
 
Tack for denna gang! HEJ

Rainbow Beach

Hade skrivit ett langt inlagg fran mobilen men den ville inte ladda upp........ suck. Har i alla fall kommit till Rainbow Beach now och sitter pa ett internet stalle for att fa tiden att ga lite. Klockan tva ska vi ha informations mote angaende Fraser Island. CAAAAAN'T WAIT!
 
Resan gick bra i alla fall. Sov for det mesta och kollade pa en film. Forut kunde jag aldrig sova pa bussar men nu gar det ratt bra faktiskt, fast hade tva saten for mig sjalv idag sa det var annu battre.
 
Under resans gang sa kollade jag lite i kalendern och insag att jag varit pa resande fot i 5 veckor nu! Och nu ar det bara 5-6 veckor kvar tills jag ar tillbaka i Sydney. Har ungefar 8 mer stallen att besoka sa det borde jag hinna med. Beror pa dock lite hur lange jag vill stanna vart. Det ar verkligen non stop hela tiden. Jag och Rachel satt och pratade om det att vi gor saker hela och hur vi kommer att kanna oss nar vi far en lugn dag eller en dag da man gor absolut inget. Man kommer nog kanna hur trott och slut kroppen ar pa allt farande. Kommer nog sacka ihop totalt, meeen inte annu. Det kan vanta tills Sydney nar jag har lite mer tid att bara vara for mig sjalv. Nar jag ar ute och reser vill jag se sa mycket som mojligt och gora allt jag kan och hinner med. Inte bara slappa och ta det lugnt pa hostelet. Shit det var lange sedan jag fick sova ut. But hey i'm not complaining, I love this life right now.
 
Anyway nu ska jag ta och ga tillbaka till hostelet och ga pa det dar motet. BYE!

Surfing

Idag tog jag, Stine och Rachel en surflektion på 3 timmar. Var riktigt roligt men sjukt svårt i början. Lyckades komma upp några gånger i alla fall :)

Jag och Rachel bokade även en bush camp men canoeing och sova i tält i noosa. Coolt! Längtar. Det blir den 13. Imorgon tar vi bussen klockan 6.30 till rainbow beach... Och på fredag blir det fraser Island! Längtar sååå och det är det sista jag och älskade Stine gör tillsammans :( sen åker hon och jobbar som nanny in the middle of nowhere.. :(( är super glad för hennes skull såklart men kommer sakna henne så mycket, men vi ses snart igen!

Just nu sitter jag och Rachel och kollar på film som ingen av oss förstår för vi kom när halva redan gått... Haha men vi är så slöa idag så orkar inte göra något. Blir sängen snart iaf! Bye

I love my life right now!


Ps.

Haha det är så roligt att läsa inlägg jag skrivit för min svenska är så himla bra ibland!! Dör!! DS.


1770

Igår var bussen 2(!!!!) timmar sen... Och resan som skulle ta 10 h tog istället 12. Kulikul. Ogillar buss, men har antagligen inga så långa bussresor kvar.. Eller ja det beror på hur jag bestämmer mig för att resa!
Vi kom fram typ ett här i 1770 eller Agnes Water runt ett. Blev upphämtade och körda till hostelet. Bor på cool bananas. Riktigt fräscht hostel. De städar tex köket 3 gånger om dagen! Känns lite hippie stämning här. Finns inte så jätte mycket att göra här men det är skönt att bara slappa lite! Imorgon ska vi ta en 3 h surfing lesson! Wihoo! Kostade bara 17 dollar så det är typ inget. Hoppas jag kommer upp, men det är bra övning inför min surfvecka jag ska ha någon gång i framtiden. Nu ska jag gå och lägga mig med tanke på att jag bara sovit kanske 2 h om ens det... Ah juste det jag egentligen ville säga är att jag lagt upp bilder på Facebook nu! Så in och kolla vettja.


Whitsunday

Såå kom tillbaka från whitsunday igår! Har haft så sjuk kul och det har varit så skönt att bo på en segelbåt och få allt serverat och bara slappa. Fick även göra ett dyk. Inte lika coolt som i Cairns meen vi simmade in i grottor och typ genom trånga utrymmen vilket var rätt häftigt! Sen har vi snorklat en massa. Sett massor av sköldpaddor och självklart fiskar. Första kvällen tog vi det rätt lugnt och gick och la oss runt tolv, men den andra var det feeest! Haha körde massa drinking games etc. Hur kul som helst! När vi skulle gå och lägga sig så snarkade nästan hela båten så vi drog upp våra madrasser och sov utomhus istället. Var skönt om man bortser från att jag låg i samma position hela natten så hade sjukt ont i höften när jag vaknade... Jag skulle kunna göra dessa trippen resten av min resa, men skulle vara liiiite för dyrt. Kanske kör en till innan jag åker hem till Sverige.

Igår var det "efterfest" på phoenix men alla från båten. Mötte upp några innan och tog några glas sen vidare, dansade lite men de flesta i vår grupp var tvungna att gå tidigare för att hoppa på nattbussen. Kul kväll iaf!

Idag så är det check out. Vi åker vidare till 1770 klockan 23.45. Så det blev en nattbuss, hoppas jag kommer kunna sova lite i alla fall. That's all for now!


Airlie beach

Såå igår åkte vi (jag, Flo, thomas, fabion och "william") runt i bilen och kollade på olika stränder, snorklade och vandrade. Fick se mina första koalor!!! Och i det vilda dessutom! Yay! Sen åkte vi och handlade lite öl och snacks och kollade på solnedgången på en strand. Så vackert, fick även se två sköldpaddor sticka upp sina huvuden. So cute. Sen åkte vi hem och lagade mat tillsammans. Blev ris, kyckling med cocos sås, gött. Efter kom stine till base och "lurade" ut mig! Haha omg jag var så trött men kämpade på. Blev en riktig billig utgång då jag inte behövde betala någon drink. Gratis är gott och farligt! Haha. Vi drog vidare med några av hennes kompisar till ett lokalt ställe. Alltså det fanns så många konstiga människor på den där ön! Men även många snälla. Förstår inte varför jag alltid ska dricka innan jag ska resa... Aldrig någon bra ide. Men det blev en riktig rolig kväll :)
Sitter just nu på bussen påväg till airlie beach. Imorgon blir det whitsunday!! Its gonna be a goooood time! Tre dagar två nätter på båt. Wihoo! Aja nu ska jag försöka spara lite batteri på mobilen! Hejdå!


RSS 2.0