170

Okej, lördags: träffade på några här ifrån hostelet och hängde med dom sen gick vi till parken, kollade på eldshow och på stjärnorna.

Söndag: kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjorde.....

Måndag: dags att byta rum igen, så checkade ut vid tio och sen gick jag till parken och sov för hade inte sovit något under natten. Vaknade och gick och checkade in.

På kvällen mötte jag upp Stine och Brooke på en europeisk bar. Riktigt nice ställe och bartendern var hur rolig som helst. Hade en riktigt bra kväll.

Tisdag: vaknade sent för det var inge roligt väder ute... Men gick iaf och bokade min great ocean road, så på söndag åker jag på en 3 dagars roadtrip och åker samtidigt till Adelaide.
I mitt rum träffade jag en underbar britt som jag spenderade eftermiddagen med. Och på kvällen mötte vi upp Brooke och gick på en love storytelling bar. Det är inte alls som ni tänker när ni läser det. Utan det var 7 personer som berättar om olika kärlekshistorier men det var inge depp utan komedi och hur kul som helst!

Efter gick jag och Sarah till en bar nära hostelet och träffade två killar från vårt rum. Tog en drink och sen hem eftersom ena killen och Sarah åker idag :(

Och idag är det onsdag! Klockan är snart 11 och jag har inte hunnit med något alls. Ska ta och klä på mig och gå och handla frukost/lunch.

Ikväll blir det turf bar igen med the girls! Fuuuun



166

This is why I love Australia:

Att bara sitta i ett Random rum med Random människor man inte känner och umgås som man känner dom

Att bli varmt välkommen på de flesta ställena

Att kunna åka till stranden vilken dag som helst

Att kunna gå ut och festa/ta en öl alla dagar i veckan

Att känna sig accepterad som man är

Att kunna grilla året om

Etc.. Etc.. Etc..


164

Hejsan!

Har inte gjort allt för mycket de senaste dagarna.

I söndags åkte vi till st kilda festivalen. Riktigt roligt var det och bra musik!

I måndags träffade jag en kompis som jag träffade på min dykarkurs. Gick och åt Kina mat och gick runt i några affärer.

Igår (onsdag) bestämde jag mig för att gå till museum. Gick runt där några timmar sen hem fixade mig och gick till stine. Där drack vi gött goon och senare gick vi ut med några av hennes rumskompisar. Dansade typ hela tiden och kajsa gick runt och snodde drinkar så man behövde inte betala något alls! Hahaha hur bra som helst!

Alla gick hem förutom jag som hittade en ny kompis som jag dansade med och det slutade med att vi gick till ett annat ställe som tydligen har öppet 24/7. Omg är helt slut i benen efter allt dansade och kom inte hem förrän halv sju imorse. Snacka om trött jag är nu, men det blev en riktigt lyckad kväll.

Nu ikväll ska jag möta upp kära stine och ha lite valentines mys :)


160

Halloj!

Så lite kortfattat:

Firade Narelle och hejdå till Anna. Gick ut och dansade, riktigt roligt.

Åt på skit häftig brasiliansk restaurang. De gick runt med en massa kött så fick man ta om man ville.

Åkt till Melbourne.

Träffat en galen britt som jag festade med och hängde med i tre dagar.

Festat lite för mycket...

Failat totalt med uteställena vi gick till men vi hade lika kul ändå.

Solat och badat en hel dag.

Varit äkta turister och fotograferat allt typ.

Träffat Stine och legat och latat oss vid ån.

Och sist men absolut inte minst.... Suttit fast i en jävla hiss 1 och en halv timma på grund av ett gäng idiot killar........


151

Hejsan!
Så australia day var rolig! Mycket bad, god mat, gott sällskap och god dricka. Som det ska vara!

På måndagen åkte vi och åt med matt och Nic på yum-cha eller var det nu heter. Efter åkte vi hem till matt och spelade lite tvspel. Han hade som ett Wii, super kul var det.

I tisdags fyllde Kaye år så vi åkte dit och åt. Sen på onsdagen bestämde jag mig för att åka till warringah mall. Gick runt hela dagen och fick med mig en kofta och en bh hem. Gick även på bio. Såg life of pi. Häftig historia, kändes väldigt lång dock och lite små seg ibland men jag gillade den ändå.

Igår hämtade Narelle upp mig och vi åkte och kollade på bio igen, haha. Såg silver lining, inte alls som jag trodde sen skulle vara men den var bra. Extremt rolig i slutet. Efter gick jag runt på mallet igen och kollade efter present till Narelle som fyllde år igår.
På kvällen åkte vi hem till dem igen och firade henne. Många födelsedagar i familjen Lewis nu!!

Och nu är det fredag. Ikväll blir det att åka till wharf bar i manly och fira tösen och avskedsfest till Anna som åker på söndag! Två månader har verkligen gått snabbt! Galet... Kommer bli en riktig rolig helg i think


RSS 2.0