God natt!

God natt!
Kom precis hem ifrån dee why hotel med ca-ca. Har druckit ätit gott och firat att hon har lång weekend!! Wihoo. So excitet! Haft en riktigt rolig och mysig kväll med min syster, systermys. Har pratat om allt mellan himmel och jord och framförallt att jag snart ska resa iväg och vi kom fram till att det kommer att bli bra! Jag vet det! Både för mig psykiskt och bara en allmänt rolig tid! Såååå spänd!!

Imorgon åker vi i alla fall till Hunter valley! Ska bli så roligt och ska försöka ta så många bilder som möjligt och sen visa er eller lägga upp på Facebook. We'll see...

Nu måste jag iaf sova. Stor dag imorgon med inköp, packandes körandes etc ;)
Bye


Eleven something

Halloj!
Idag har det varit mulet väder så när jag vaknade tog jag på mig mina gympaskor och tog en promenad på stranden. Sen kom Narelle och hämtade upp mig och vi åkte till warringha mall. Kände mig inte lika förvirrad nu när jag hade någon med mig men var inte på shopping humör så det fick bli ett par flippflopps istället.
Sen åkte vi hem till syster och umgicks lite. Skönt att komma bort lite och göra något med någon på en vardag! Haha

Längtar till fredag för då far vi till Hunter valley under helgen och går på winetours! Huuuur kul som helst ska det bli. Vädret ska tydligen inte vara det bästa men vad gör det när man har vin ;) haha

Nu blir det off to bed! God natt😘


Sep. 24, 2012


The beginning

Helgen har varit helt underbar faktiskt!
Fredags var vi på en bar och kollade matchen, vi förlorade dock!:(( sen gick vi ut till ett annat ställe och dansade några timmar, hade superroligt!
På lördagen vaknade jag tidigt och fick skypa med födelsedagsbarnet Lollo:) saknar henne, jupp!

Sen åkte vi till city och åt lunch, drack lite, drack lite till och gick och åt middag. Jag är så fascinerad över hur stora och höga byggnaderna är här. Hur coolt som helst!

Och idag har vi legat i parken och bara latat oss. Hur härlig helg som helst!!
I
Haha måste berätta om äckligaste drömmen jag hade igår... Drömde om att det var giftiga spindlar överallt i min säng så låg typ mellan sömn och vakenhet hela natten. En såg ut som den var gjord av gelegodis typ och var genomskinlig. Haha och jag är inte ens rädd för spindlar... Får hoppas på lite bättre sömn denna natt ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3592001/images/2012/pic_505f9af29606ee778f93a4a4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3592001/images/2012/pic_505f9afc9606ee7746d030de.jpg" class="image">


Goooo Manly!!

Ligger i sängen och vägrar att gå upp, så seg och trött. Ska vara mulet och regna idag :((

Haha igår åkte jag till warringha mall! Kan säga att jag för det mesta bara kände mig förvirrad. På bussarna så står det inte vilken hållplats som kommer upp next så man får gissa sig fram vart man ska hoppa av. JAg hade dock tur för det var flera andra som skulle av på samma ställe.
Sen har vi mallet, det är typ runt och det kändes verkligen som att jag fick i cirklar och var för det mesta helt lost! Haha men det var skönt att göra något annat. Hittade däremot bara en kofta och några smycken så ska göra ett nytt försök på torsdag. Då kanske man känner igen sig lite iaf;) haha

Annars då? Idag är det äntligen fredag!! Tjohoo. Ska ut och äta sen spelar manly så det blir att kolla på det:) får se om det även blir någon utgång efteråt. I'm so exited for this weekend!!
Pusselipuss


15

Såå.... Har varit här i 15 dagar nu. Tiden har gått så sjukt snabbt även om jag inte gjort något speciellt, eller på vardagarna i alla fall. Dagarna sen för det mesta likadana ut för tillfället. Det har dock varit två kvällar med ösregn och åska... Och alla som känner mig vet att jag verkligen inte gillar åska. Kan säga att när det pekar i Sverige så är det inget jämfört med här. Känns som hela lägenheten skakar och heeela himlen lyser upp av blixtar. Uuuuuusch säger jag bara!

Ska försöka ta mig till warringha mall denna vecka och shoppa lite. Blir antagligen på fredag för det ska regna då eller kanske imorgon!

Nu ska jag slå på någon film och sedan sova! Nattinatti


Sep. 15, 2012


Wow

Just nu, "lite" rund under fötterna slog det mig att jag verkligen är i Australien! Och det skrämmer livet ur mig att jag är i ett främmande land. Shit! So exited though!


Go manly!

Igår kollade vi på rugby match mellan manly och the cowboys, och manly vann! Tjohoo!!

Vi åt även kina och drack lite gott. Kan säga att kinamaten inte alls smakar eller ser ut som den "svenska" haha men det var helt okej!

Idag ska jag och Ca-Ca på en boozy lunch med hennes kompisar. Ska bli roligt hoppas jag :) först och främst ska vi iväg och göra pedikyr... Hahaha det trodde jag aldrig jag skulle göra, men ska bli en... Upplevelse?!


Onsdag

Hej!
Var på stranden i två timmar idag men det började blåsa så det blev lite kyligt.

Har inte gjort något speciellt de senaste dagarna. Igår var det mulet så gick till parken och läste en bok. Har även börjat ta promenader när jag vaknar för att aktivera mig lite. Blir lite långtråkigt när man inte har så mycket att göra, eller egentligen har jag alla möjligheter i världen men inte så roligt när man är ensam.

Längtar tills jag ska börja resa men är även livrädd och får lite panik ibland... Ibland ångrar jag mig men det är bara rädslan som spökar. Funderar på vart jag ska åka, tror jag kommer bo i city först för att känna av lite. Har ju syster och Lachlan nära då om det skulle vara något!


Kubb

Hej!

Idag vaknade vi tidigt (som vanligt dock). Så gick vi ner till stranden och åt frukost med Matt och Nick. Såå sjukt gott var det!

Sen åkte jag och syster till ett mall och handlade en stor beach towel till mig. Efter det möttes några stycken i parken och så hade vi en picknick och spelade kubb. En riktigt bra dag var det :) soligt och fint! Imorgon ska det tydligen bli super varmt och soligt så det blir stranden för min del och inviga min nya handduk! Matt och Nick kommer även över för middag så ska vi planera långhelgen som är om tre veckor i think.


Rugby

Halloj! Har precis kommit hem och kollar på rugby igen med Carro, matt och Nick:)
Har varit till något stort köpcentret, eller ah shopping ställe. Köpte lite smått och äntligen ett aussie nummer! Ska bara se klippa lite i det så den passa i mobilen!

Sen har vi spelat kubb och druckit lite cider :) kulkul!

Åt sushi idag för första gången också! Helt okej faktiskt, väldigt mycket ris bara! Haha

Vet inte riktigt vad som händer ikväll men det återstår att se!


4:30

God morgon!
Klockan är 4:30 och jag är spikvaken! Haha hur jobbigt som helst... Då vet jag att jag inte kan gå och lägga mig innan 11 i alla fall. Inte ännu.

Igår gick jag till stranden vid 10 och satt där 2 timmar. Det blåste en hel del så sanden flög runt hela tiden... Sen gjorde jag inte så jätte mycket. Gick och handlade tacos och bjöd Lach och Ca-Ca på det :) gott, men deras medium sås var så sjuuuuukt stark, då kan man ju undra hur stark stark är! Gott var det i alla fall!

Idag är det äntligen fredag! Ska till stranden några timmar sen ska jag till liquid store för att handla lite till ikväll ;) vi ska göra strawberry daiquiri! Yummie!!
Så ska vi även grilla och mysa!


3

God morgon! 
 
Vaknade 30 min tidigare an igar! Sa det ar ju en framgang iaf! ;) Lanar Lachlans dator for att lagga in nagra bilder darav en massa a:n och o:n.
 
Igar gick jag, Ca-Ca och Lachlan ut och at. At nagot som hetter Surf and Turf, hur gott som helst! Det konstiga har ar att man typ aldrig far nagon sas till... I Sverige far man ju alltid det. Men kottet var saftigt sa det var hur bra som helst anda. En annan sak som kanns hur konstigt som helst ar att pa de flesta restuarangerna sa far man ta med egen vinflaska! Hur konstigt ar inte det???? Smart for da slipper man betala overpris for vin men det kandes bara sa knappt! haha
 
Idag ar det sol igen sa ska ga ner pa stranden, lite tidigare idag dock. Forhoppningsvis blaser det inte lika mycket som igar for man blev nastan begravd i sanden! haha.
 
Och snart ar det helg!! Langtar for da ar Ca-Ca ledig = att jag har en lekkompis! :D Vet inte vad vi har for planer men om jag kanner henne ratt sa blir det en del alkohol ;) Inte for att jag klagar! hehe      
 
Sahar bor jag! :)
 
Mitt rum







 
 

Helt ok!


.


Dee Why

Landade i sydney vid halv sju igår. Resan gick bra fast sista planet på 14 h var så seg. Vaknade varje timma typ och trodde jag hade sovit jätte länge så visade det sig att jag bara sovit en timma... Haha. Satt bredvid en trevlig skott tror jag har var, förstod typ hälften av vad han sa så det var lite problem med att kommunicera men vi försökte i alla fall:)

Syster och Lachlan mötte mig på flygplatsen och det var så himla roligt att se dom igen!! Gud vad man längtat! Sen åkte vi och handlade donken och sedan hem. Mitt nya hem... Hur konstigt som helst känns det, men så bra!! Dom jobbar idag (klocka är halv sju här) så det blev inte så sent. Jag la mig och kollade på en film men somnade typ 20 min in i den.
Vaknade 5.30 så kommer antagligen bli rätt trött när det blir natt i Sverige men det är bara att ta en powernap då:)

Idag ska jag gå och handla lite frukost och andra saker som jag inte packade med. Sen ska jag handla vin till ikväll, vi ska ut och äta idag :)

Efter kanske jag tar en promenad till stranden om det blir lite varmare, det ska bli 26 grader idag! Hoppas :D


Abu Dhabi

Nu har jag kommit fram till Abu Dhabi och har gratis wifi! Hur nice som helst!
Har inte sovit en blund så längtar till jag för gå på planet och sova! Denna gång flyger jag 14.30 h. Segt men om jag sover så försvinner halva tiden i alla fall :)

Kan fortfarande inte förstå att jag är påväg och allt känns bara som en dröm, en bra dröm dock!!

Resan hittills har i alla fall gått bra och det har inte varit några problem att hitta, eller jo i Düsseldorf var det lite svårt men de var bara att fråga :)

Nej nu ska dom nog snart börja boarda så hej så länge! Puss


Såhär pigg är jag just nu! Haha


Arlanda

Sitter just nu vid min gate och väntar på att få gå ombord.. Tårarna bara rinner ner, Buhu vad sorligt det har varit att säga hejdå till alla men oj vad roligt det här kommer att bli! Längtar så efter att få se min syster på flygplatsen i Sydney!!!! Excitet!

Nu gäller det att vara smart och spara batterier på mobilen! Så vi hörs när jag kommer fram istället!

Till alla mina nära och kära vill jag bara säga att jag kommer sakna er fruktansvärt mycket och att jag älskar er! Puss hej


7 timmar!

Tjabatjena!
Om sju timmar kommer pappa och hämtar mig för att åka till Arlanda!! Hur galet som helst. Har fortfarande inte riktigt förstått att jag verkligen ska åka. Har haft ont i magen stora dela av dagen men det är nog vara nervositeten. Men allt kommer gå bra och lösa sig när jag kommer fram:)

Allt är nerpackat nu i alla fall så sitter och myser med mamma innan läggdags :)


Ålandsbåten

Godmorgon!
Igår åkte jag båten med familjen för att säga hej då! Var riktigt mysigt och roligt. Man åt lite för mycket och rullade ifrån buffén men det är så det ska vara ;)

Efter tog jag bussen till stockholm och mötte upp Liv och jojje. Sen drog vi till något ställe och mötte upp några andra :) var väldigt trevligt men kände att jag inte riktigt var med och var lite sliten. Som tur är jobbade pappa och slutade ett så jag åkte hem med honom. Var riktigt skönt att komma hem 2 istället för 4!:)

Sa hejdå till älskade Liv också. Hur ledsamt som helst! Buhuuu. Den andra personen som är intatuerad på min fot och betyder allt för mig! Även fast jag är på andra sidan jorden så finns jag alltid där för dig och det vet jag att du gör för mig också. Du är underbar och förtjänar allt det bästa här i världen. Saknar dig redan men vi ses snart igen! Längtar efter dina långa mail som ska uppdatera mig om allt som händer! Haha
Puss älskar dig<33


RSS 2.0